Ne prodhojmë dhe krijojmë panele myshk të ruajtura

Si peizazhist ose arkitekt i brendshëm, ju dëshironi të përqendroheni në dizajnimin e mjedisit më të mirë për klientët tuaj - me cilësinë më të mirë të disponueshme - dhe me çmime fitimprurëse. Bërja e produkteve tuaja me myshk kërkon ekspertizë dhe mjeshtëri, kërkon hapësirë dhe kohë, dhe rezultati nuk është gjithmonë i kënaqshëm. Pse të bëni gjithë këtë përpjekje, nëse mund të mbështeteni te Myshk Deko Albania?
për prodhimin? Thjesht blini - pa stok - panelet tona fikse të standardit të lartë në ngjyrat dhe modelet më të reja të trendit. Dhe: 100% ekologjike.

YOU DREAM IT, WE BUILD IT

Ju e ëndërroni atë.   Ne e krijojmë atë


WITH MOSS - ME MYSHK

Le të rritemi së bashku dhe ta bëjmë këtë botë më të bukur

Ne prodhojmë panele me metra katrorë me standarde të larta me përmasat e një palete. Myshku është i fiksuar në një kornizë sfondi alumini ose druri, lehtësisht i kostumitshëm në çdo madhësi duke përdorur një bashkim pjesësh figure të thjeshtë. Ju mund të kombinoni shumë panele pa probleme për një mur më të madh dhe të shtoni bimë të ruajtura. Ne ofrojmë myshk të gjatë, renë në 3 ngjyra, Ball moss, Ball moss 'Albanian Taste', dhe tre panele të përziera: Naturel Mix, Naturel Mix Extra dhe më i shituri Naturel Mix Wild

Zbuloni materialet e ndryshme në dispozicion per Myshk


Produktet tona

më të shitura

4

Long Moss

For a soft and amazing feeling of soft green moss this is the best option.

Long Moss

 • Green Kilim look
 • Natural green
 • No maintenance
 • Acoustic effect

9

Mix Extra

With the Mix Natural Extra we use 5 different mos species together.

Mix Moss

 • Mix of 5 mosses
 • Natural green
 • No maintenance
 • Acoustic effect


të myshkut

8

Natural Mix

For a Natural look like a beautiful green Albanian Landscape seen from sky

Natural Mix

 • Mix of 3 mosses
 • Natural green
 • No maintenance
 • Acoustic effect

11

Wild Moss

Take a walk on the wild side. Go for Wild Moss.

Take nature indoor.

Wild Moss

 • Mix Wild Style
 • Natural green
 • No maintenance
 • Acoustic effect

6

Hill Moss

Choose with pride.

Choose Albanian Product.

The best of Kavaja.

Albania Taste

 • Green apple color
 • Sprayed green
 • No maintenance
 • Acoustic effect

1

Flat Moss

The safe option with moss 'Qilim Style' - for a green carpet feeling. 

Flat Moss

 • Green Kilim look
 • Natural green
 • No maintenance
 • Acoustic effect

2

Albania 

For a fresh and amazing feeling of soft green moss this is the best option.

Albania Moss

 • 3 colors
 • Natural green moss
 • No maintenance
 • Acoustic effect

7

Fern Moss

With the Fern Moss panel you have a real botanical covering in your interior;

Fern Moss

 • Mix baby fern leaves
 • Natural green
 • No maintenance
 • Acoustic effect

10

Flow Natural

For a Natural look like a beautiful green Albanian Landscape seen from sky

Natural Flow

 • Mix of 3 mosses
 • Natural green
 • No maintenance
 • Acoustic effect

3

Reindeer 

For a forest feeling and a great acoustic solution.

Take nature indoor.

Reindeer

 • 3 colors
 • Lime-medium-forest
 • No maintenance
 • Acoustic effect

5

Ball Moss

Choose with pride.

Choose ball moss panels,

The most exclusive moss.

Ball Moss

 • Green apple color
 • Sprayed green
 • No maintenance
 • Acoustic effect

2

Mix Albania

The mix of our local moss, create an additional look with mixing colors.

Mix Albania

 • Green Kilim look
 • Natural green
 • No maintenance
 • Acoustic effect

Contact us

     Na kontaktoni

 
 
 
 

JU LUTEM PLOTESONI FORMULARI NE DJATHTA DHE NE DO BËJMË TË GJITHSHËN TË KONTAKTOJMË BRENDA 24 ORËVE


Duhet të dini më shumë për produktet tona të ruajtura nga myshk?
Na telefononi, na shkruani ose plotësoni formularin. Ju lutemi kini parasysh se kemi një normë shumë të lartë të kërkesës në këtë moment, kështu që përgjigjet mund të jenë pak më vonë. Nëse keni një kërkesë urgjente, ju lutemi na telefononi.


Panelet tona të ruajtura të myshkut janë rezultat i një procesi kërkimi dhe projektimi 5-vjeçar. Tani po ofrojmë një gamë produktesh inovative, të përmirësuara me standarde më të larta të cilësisë për sa i përket ngjyrës, butësisë, qëndrueshmërisë dhe çmimit.